Flickr
Flickr

Nektet å betale – slo til drosjesjåfør

Da taxi-turen var over slo mannen i 20-årene seg vrang og slo til drosjesjåføren.

HAUGESUND: En drosjesjåfør i 30-årene fikk et ublidt møte med en passasjer da han ville ha betaling for turen. Etter en fuktig natt på byen bestemte han seg for å ta drosje hjem fra byen. Da han var kommet frem til adressen sin og ble avkrev penger slo passasjeren seg vrang.

Mannen i 20-årene nektet å betale for seg. Istedenfor slo ha til sjåføren. Politiet ble kontaktet og måtte overtale passasjeren til å gjøre opp for turen fra Haugesund sentrum.

Det er foreløpig usikkert om drosjesjåføren vil anmelde forholdet.

Heller ikke en kvinne i 50 -årene fikk gjort opp for drosjeturen. Heller enn å bli kjørt hjem ble hun derfor kjørt til politistasjonen i Haugesund. Her ble hun enig med drosjesjåføren om at de skulle gjøre opp for turen i løpet av neste uke.