Skjermbilde 2017-10-10 kl. 20.00.28

Her er FK Haugesunds fremtid

30 fotballgutter fra hele distriktet får smake på profflivet i høstferien.

FOTBALL: FKH Team arrangerer denne uken ‹‹Høstproff›› der utvalgte spillere på 12 og 13 år får lære og leve som ekte fotballproffer. Guttene har nå inntatt Haugesund stadion der de skal overnatte, og ha et tett program som blant annet består av fotballøkter, styrketrening og teori. 

– Vi gjør dette for å kartlegge spillere og se hvem som står frem, er konsentrerte og takler helheten. Målet for FKH er at flest mulig lokale spillere skal springe ut på stadion, sier trenerutvikler Per Øyvind Mortveit i FK Haugesund.

Mobilfri sone

Programmet de unge spillerne skal gjennom krever fullt fokus både faglig og sosialt. Mobiltelefoner er derfor forbudt.

– De har ingenting annet å tenke på enn det å være fotballproff, sier Mortveit.

Se hele videoreportasjen over