Per Henrik (2,5)
Per Henrik (2,5)

– Første gang på kino

HAUGESUND: Fredag var det premiere på den norske familiefilmen «Elias og Storegaps hemmelighet».

Redningsselskapet Ung Haugaland stilte i dag opp med selveste Elias-båten utenfor Edda kino. Dette falt i god smak hos de minste, som fikk anledning til å gå oppi båten før turen gikk videre inn for å se den nye Elias-filmen.

– Vi er her for å promotere og vise at redningsselskapet er her i Haugesund, vi har jo også en Eliasklubb for de minste. Så er vi selvsagt veldig glad i Elias, og da er det kjekt å vise han frem, sier nestleder i Redningsselskapet Ung Haugaland, Hans Nummedal.

For flere av barna som tok turen i Elias- båten, var dette også første gang de skulle på kino.

– Jeg elsker Elias, sier Vilde på tre år til moren, Linda Røsvik.