Ansvarlig redaktør i Karmøynytt, Øystein Merkesvik.
Ansvarlig redaktør i Karmøynytt, Øystein Merkesvik.

Slik blir valgdagen på TVH

Klokka 21 i kveld stenger de siste valglokalene dørene. På TV Haugaland er vi på fram til stemmene er telt opp og vinneren av valget er utropt. Følg valgthrilleren fra 17.30.

STORTINGSVALGET: Over en million mennesker har forhåndsstemt allerede. I dag er det resten av de 3,76 millioner stemmeberettigede sin tur, og TV Haugaland kommer til å møte flere av dem gjennom dagen. 

– I dag er hele redaksjonen i sving for å følge med på gjennomføringen av valget i regionen vår, og om det blir stortingsplass på våre lokale representanter. Vi vet at det ligger an til en skikkelig valgthriller, og at flere lokale politikere er på vippen. Alt om dette får man oppdateringer om i vår valgsending som begynner klokken 17.30 og varer utover kvelden, lover redaktør Øystein Merkesvik.

Klokka 21.00 blir de første resultatene publisert. De blir fortløpende oppdatert på tvh.no og i vår sending i studio, der programleder Knut Netland har besøk av stortingsrepresentanter og lokale politikere fra klokka 17.30. 

– Vi har også fyldig dekning utover dagen og kvelden på våre nettsider tvh.no. Her kommer valgresultater fra de ulike kommunene i regionen og stemningsrapporter fra ulike valgvaker og arrangementer.

Disse møter du i studio utover kvelden: Petter Steen Jr. og Harald Dale som kommentatorer. Stortingskandidatene Geir Toskedal (KrF), Sveinung Stensland, (H) Nina Ve Sæbø, (FrP), Terje Halleland, (FrP), Hege Haukeland Liadal, (Ap), Gjertrud Kjellesvik, (SV) og Aase Simonsen (H). Av avtroppende og tidligere stortingsrepresentanter møter du Arve Kambe (H), Helge Thorheim (FrP), May Britt Vihovde (V), samt Einar Steensnæs, tidligere olje- og energiminister (KrF) og Thorhild Widvey, tidligere kulturminister (H).