SUSPENDERT: Haris Hajradinovic er suspendert av FKH og reiste ikke til Trondheim med resten av laget.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SUSPENDERT: Haris Hajradinovic er suspendert av FKH og reiste ikke til Trondheim med resten av laget. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Haris suspendert av FKH

FKH-trener Eirik Horneland har suspendert bosniske Harris Hajradinovic på ubestemt tid på grunn av brudd på klubbens verdier.

FOTBALL: Bosniske Haris Hajradinovic har så langt hatt en tøff høstsesong. Midtbanespilleren har slitt med formen og i cupkampen mot Molde kokte det over for ham da han sparket til en Moldespiller etter kampslutt. Resultatet ble at han pådro seg et rødt kort etter at kampen var slutt. Den påfølgende dagene uteble han fra en fotballskole og ble sendt hjem fra FKH-trening fredag.

Bosnieren måtte som følge av det røde kortet mot Molde sone karantene mot Stabæk. Foran dagens kamp mot RBK er han spilleklar, men er likevel ikke å finne i kamptroppen som søndag formiddag reiste til Trondheim. FKH-trener Eirik Horneland sier til Haugesunds Avis at årsaken er at midtbanespilleren er suspendert av klubben.

– Haris er suspendert på grunn av brudd på våre verdier ved å utebli fra fotballskolen. Veien videre avhenger av Haris sin mentale innstilling og holdninger til å være en del av vårt kollektiv og vårt kollektive tankegods, sier FKH-treneren. sier FKH-trener Eirik Horneland til Haugesund Avis.