Siste:

Arkivfoto: DeepOcean
Arkivfoto: DeepOcean

Styrker seg med fransk selskap

DeepOcean styrker sitt nærvær i Vest -Afrika ved å kjøpe det franske selskapet Searov Offshore SAS.

SUBSEA: Searov ble etablert i 2008 og er allerede godt etablert i Vest-Afrika. Det franske selskapet er i følge pressemeldingen allerede et kostnadseffektivt ROV-selskap som eier og drifter ti ROV-er fra sine baser i Pointe Noire i Kongo og Port Gentil i Gabon. Selskapet driver i dag med vedlikehold, konstruksjoner og reparasjoner for en en rekke internasjonale selskapet i Vest-Afrika.

Dermed utvides DeepOcean sitt nærvær fra Ghana til også å gjelde andre land på kontinentet, skriver DeepOcean i en pressemelding.

_ Dette oppkjøpet gjør at DeepOcean utvider sin nåværende operasjon i Ghana til også å gjelde land som Kongo og Elfenbenskysten. Afrika er et viktig området for DeepOcean og det å kunne tilby full-skala tilbud inne subsea til våre kunder er en av våre viktigste strategier, sier afrika-ansvarlig i DeepOcean Henk van den IJssel.