Stor åpningssuksess hos FORMBAR

Det var et enormt oppmøte da FORMBAR glassverksted åpnet dørene i Kirkegata lørdag formiddag.

HAUGESUND: Det var havnedirektøren som fikk æren av å klippe den røde snoren under den store åpningen.

– Det er en stor ære å få lov til å åpne det nye glassverkstedet. Jeg er heilt sikker på at dette kommer til å bli en stor suksess, sier Tore Gautesen optimistisk.

Havnedirektøren er sikker på at dette ikke bare blir en lokalsuksess, men at det kommer til å utvikle seg til noe stort og spennende.

– Jeg har store forventninger, dette er kreative folk som står på, så dette har jeg stor tro på, sier havnedirektør Gautesen.

Glassblåser for en dag
Det var lange køer av folk som både ville handle og prøve seg på glassblåsing sammen med Julie Shiran Kausland. En av de som fikk lage sin egen drømmekule var Ingrid Edne.

– Det er veldig spennende at det kommer noe slik til Haugesund. Det er første gang jeg har prøvd glassblåsing, så det var godt at vi fikk god instruksjon, for det var veldig vanskelig. Men ikke minst var det veldig gøy, sier Edne.

Fantastisk oppmøte
Mye folk, god stemning og en enorm varme. Rundt hundre personer møtte opp for å se de tre gründervenninnene åpne deres nye glassverksted.

– Dette er helt fantastisk. Det er sykt med folk, og helt vanvittig gøy. Vi er veldig glad for at havnedirektøren, Tore Gautesen, ville klippe den røde snoren for oss. Vi er også veldig glad for at lokalbefolkningen støtter oss, slik som de gjør i dag, sier en fornøyd Kirsten Vikingstad Storesund.

Se bildeserien fra åpningen over.