Moster Amfi

Setter opp «Evita» i Moster Amfi

Ble avslørt på en pressekonferanse tirsdag.

MOSTER: For første gang blir musikalen «Evita» satt opp i fullversjon på en utescene i Norge. Musikalen er skrevet av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice og er blant verdens mest kjente. Forrige musikaloppsetning på Moster var i 2014 da Bømlo Teater satte opp West Side Story.

Musikalen skildrer livet til fattigjenta som endte opp som ikonet Evita. Maria Eva Duarte er bedre kjent som Eva Perón og er selv i dag, 65 år etter sin død, hyllet som en helgen i hjemlandet Argentina. Som 27- åring giftet hun seg med den kommende president Juan Perón og ble en av verdens mektigste kvinner, og sett på som landet sin åndelige leder.

Musikalen er gjennomkomponert og inneholder kjente sanger som blant annet Don ́t Cry for Me Argentina, Another Suitcase in Another Hall, High Flying Adored, Buenos Aires og Oh What a Circus. Bømlo Teater sin framføring blir gjort på nynorsk.

Musikalen settes opp i 2018.