Siste:

FIKK MDGs MILJØPRIS: Karoline Olsen Sandhåland og Perla Kamilla Eyvarsdóttir mottok prisen på vegne av Haugaland Natur og Ungdom.
FIKK MDGs MILJØPRIS: Karoline Olsen Sandhåland og Perla Kamilla Eyvarsdóttir mottok prisen på vegne av Haugaland Natur og Ungdom.
Nini Hæggernes

Fikk miljøprisen av De Grønne

Miljøpartiet De Grønne valgte å gi sin årlige miljøpris til Haugaland Natur og Ungdom på sommerfesten sin torsdag kveld.

HAUGESUND: Sommerfesten og den grønne kaféen ble passende nok åpnet med servering av grønn suppe med grønnkål, spinat og brokkoli, melder lokallaget.

Etter en kort oppsummering av det lokalpolitiske året sett med MDG Haugesunds øyne, fikk fuglesupporter og fotograf Jan Kåre Ness. Ness holdt foredrag om sitt prosjekt «Bird Race Haugesund 2017» der han innenfor Haugesunds kommunegrenser i år forsøker å få sett og ta bilde av så mange fuglearter som mulig innen utgangen av året. Her viste han fuglearter de fleste sannsynligvis verken har sett eller hørt om.

Festen ble avsluttet med at gruppeleder Bjørn-Erik Davidsen overrakte lokallagets miljøpris for 2017 til Haugaland Natur og Ungdom for deres store natur-og miljøengasjement både lokalt, nasjonalt og globalt. Prisen er på 1500 kroner.