Otto får hjelm

– Beklager, Otto!

Alexander Stølås sitt kanonskudd påførte materialforvalter Otto Pedersen hjernerystelse og sykehusinnleggelse. I dag fikk Pedersen en nyttig trøstegave av den hardtskytende karmøybuen.

FOTBALL: Det er ikke bare Stølås´ fatale skudd på Haugebanen som vies oppmerksomhet i dagens 17.30. Tidligere Huddersfield-spiller Sondre Tronstad og 1860 Münchens Christian Gytkjær er også gjester i studio.

Sistnevnte er nå ledig på markedet etter tirsdagens nedrykksdrama i Bayern. Førstnevnte jublet med sine gamle lagkamerater i Huddersfield da Yorkshire-laget vant play-offen mot Reading og sikret seg Premier League-plass på mandag.

I videovinduet over kan du se den vanvittige jubelen etter at Huddersfield banet seg vei opp i eliten gjennom en høydramatisk straffesparkkonkurranse.