DeepOcean AS er tildelt Statoil-kontrakt.
DeepOcean AS er tildelt Statoil-kontrakt.

DeepOcean tildelt Statoil-kontrakt

DeepOcean AS er tildelt epci-kontrakt for Statoil på Troll C-plattformen.

HAUGESUND:  DeepOcean AS, et datterselskap av DeepOcean Group Holding BV (DeepOcean), er tildelt en kontrakt for engineering, innkjøp, fabrikasjon og installasjon (EPCI) av beskyttelsselementer for stigerørene på Troll C-plattformen i Norskehavet. Det opplyser DeepOcean i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Prosjektteamet vil arbeide ut fra DeepOceans kontorer i Haugesund. Offshore-operasjonene er planlagt utført i tredje kvartal 2017.

– Tildelingen av denne epci-kontrakten viser at kundene våre har tillit til DeepOcean sin evne til å levere skreddersydde og effektive løsninger både med hensyn til teknisk kreativitet og offshore-operasjoner. Vi ser frem til å samarbeide med Statoil i dette spennende prosjektet, opplyser DeepOcean sin kommersielle direktør for Subsea Services, Rolf Ivar Sørdal, i pressemeldingen.