Siste:

Elizabeth Huanca Vold

Mansour vil skape nytt uteliv i byen

– Når du drar på byen, skal det være verdt inngangspengene, sier Hisham i Mansour Events.

UTELIV: Da Hisham Mansour startet opp Mansour Events i mars, hadde han som mål å snu utelivet i byen på hodet.

– Det er stort sett det samme som skjer hver eneste gang man går ut på nattklubb. Folk drar på vors, kommer sent til byen, betale 100 kroner for å komme inn, drikker seg fulle, kjøper kebab, drar på nach eller går hjem for å sove. Det ønsker vi å gjøre noe med, forteller daglig leder i det nyoppstartede eventbyrået, Hisham Mansour.

– Responsen har vært enorm

The Great Gatsby Party, Color Splash og Ladies Night er bare noen av de populære Mansour-arrangementene som har vært på Haugesunds nattklubber i det siste.

– Vi ønsker å løfte frem lokale talenter og bedrifter. Responsen har enorm –  jeg har faktisk ikke ord for det. Målet vårt er at folk skal føle det er verdt å bruke pengene man betaler for å komme seg inn på utestedene i byen. Vi lager et program for hele kvelden, og ønsker å lage gode opplevelser for folk ute på byen, forteller Hisham Mansour.