ELSKER Å LAGE TING SELV: Ann Helen Kvalevaag er glad i DIY -"do it yourself" - som på godt norsk rett og slett betyr å lage ting selv.
ELSKER Å LAGE TING SELV: Ann Helen Kvalevaag er glad i DIY -"do it yourself" - som på godt norsk rett og slett betyr å lage ting selv.

– Det er nok i overkant mye til meg

Ekteparet Ann Helen og Egil Kvalevaag har tegnet og bygd sitt 350 kvadratmeter store funkishus på Skår sammen. De har et walk in-closet de fleste bare kan drømme om, men det rare her er at Egils del ser ut til å krympe litt fra år til år.

KOM INN: – Det er nok i overkant mye til meg, ja. Jeg prøver stadig å lokke med noe nytt til han, men, han er jo snekker, ler Ann Helen mens hun viser oss det enorme klesskapet.

31-åringen er kjent fra bloggen Moderne Stil, og har over 13.000 følgere på instagram. Der publiserer hun tips og triks til alle som liker den materialistiske stilen hennes – til og med oppskrifter på møbler hun lager selv.

Og når det kommer til valg av møbler og interiør, er det som regel fruen i huset som har siste ord.

– Jeg tegner og planlegger, mannen min utfører, smiler hun.

For noen år siden var hun veldig svart, hvit og grå i stilen, men etter at hun ble interiørkonsulent og -veileder var det som om det gikk opp et lys for henne når det kom til bruk av farger.

– Jeg har alltid følt at det har manglet noe, og da jeg endelig «forsto» fargeskalaen, vel, da måtte jeg hjem og male, ler 31-åringen.

Huset rommer kjøkken, to stuer, tre bad, fire soverom og walk in-closet. Vaskerom og teknisk rom er lagt vegg i vegg med garasjen og både hagestue og naust er på plass på tomten med sjøutsikt.

Bli med inn i funkishuset med stor takhøyde og generøse rom i vinduet over!

Ann Helen henter mye inspirasjon fra Instagram, og her er hennes topp fem-liste: