Skjermbilde 2017-04-03 kl. 18.22.58

– Det er ekstremt kjipt

Kristoffer Haraldseid kan være ute av spill i flere måneder etter den brutale taklingen fra Strømsgodsets Marcus Pedersen.

FOTBALL: FK Haugesund-spiller Kristoffer Haraldseid ble skadet under seriepremieren på Marienlyst søndag. Da Strømsgodsets spiss Marcus Pedersen sklitaklet Kristoffer Haraldseid etter 20 minutter, burde trolig dommer Ola Hobber Nilsen ha tatt fram det røde kortet.

– Det er ingen tvil. Jeg er bare heldig at jeg kom fra det med ankelskade, og at det ikke var verre. Men det er uansett ekstremt kjipt, og det er kjedelig å tenke på at vi kunne fått et helt annet resultat. Jeg er skuffet over dommeren, sier Haraldseid.

Horneland: – Total hjerneblødning!

FK Haugesund-trener Eirik Horneland er enig. Han mener gårsdagens situasjon var fryktelig dårlig håndtert av de fire dommerne som så kampen.

– Det er total hjerneblødning av han spissen som kommer inn på den måten. Jeg har gitt klar melding til dommersjefen i fotballforbundet at det som skjer er totalt uakseptabelt. Dommerprestasjonen påvirker resultatet ekstremt, og det er frustrerende, sier Horneland.

Etter gårsdagens grisetakling har Kristoffer Haraldseid pådratt seg en leddbåndsskade og er nå ute av spill på ubestemt tid.

– Det er fremdeles usikkert på hvordan ankelleddet er skadet, så det er litt vanskelig å estimere. Men det blir noen kamper i første omgang, og det kan ta alt fra noen uker til måneder, forteller Haraldseid.

Se hele intervjuet med Eirik Horneland, Kristoffer Haraldseid og Frederik Gytkjær over