Skjermbilde 2017-03-30 kl. 16.33.57

Ingrid feirer livet med rosa sykehustruser

Hun har kreft som i følge legene ikke kan kureres, men er uhelbredelig optimist. Ingrid Quist synes ikke en alvorlig diagnose er en hindring for å le midt i elendigheten. Og bruke rosa sykehustruser på fredagen.

1730: Hvordan hadde du reagert hvis du, helt ut av det blå, fikk beskjed om at du har uhelbredelig beinmargskreft? Denne sjokkmeldingen fikk Ingrid Quist for sju år siden. Det vil brutalt sagt si at Ingrid er tre år på overtid. Statistisk levetid med denne krefttypen er nemlig fire år. 

– Ja, jeg er på overtid, og har tenkt å fortsette med det,- lenge, smiler Ingrid Quist.

En av grunnene til at Ingrid har gjort dødsdommen til skamme er sannsynligvis humoren hennes. Få med deg trusestuntet hennes i dagens 1730.