erik-huseklepp

Stortrives i FK Haugesund

Den tidligere Brann-profilen Erik Huseklepp stortrives i FK Haugesund.

Stort sett hele sin yrkeskarriere har 32-åringen brukt på å skåre mål for Brann. Etter vinterens overgang er det imidlertid FKH som gjelder. i et større intervju med Bergens Tidende forteller spissen om hvorfor valget falt på FKH.

– For meg ble det bare klarere og klarere utover høsten, at hvis jeg skulle få glede av å spille fotball – som jeg elsker å gjøre – måtte det bli et annet sted enn i Brann. Dessverre, sier Huseklepp til BT.

Foreløpig kan det se ut som om overgangen har vært en ubetinget suksess. 32-åringen fra Fyllingsdalen har har funnet seg godt til rette i klubben, og har vært en av de toneangivende spillerne i sesongoppkjøingen.

– Jeg føler veldig tillit fra Eirik Horneland og setter veldig pris på det. Han snakker bare om å utnytte mine beste sider. Det er et helt annet fokus enn jeg har vært vant til de siste to årene. For en spiller som meg er det alfa og omega, sier Huseklepp til avisa.