Siste:

Bilde 1 av 5
Bilde 2 av 5
Bilde 3 av 5
Bilde 4 av 5
Bilde 5 av 5

Jonas Gahr Støre kom i Maris bursdag

Da Mari Anvedsen feiret sin 30-årsdag lørdag fikk hun storslått besøk. Borettslaget hun nå bor i er en suksesshistorie hva gjelder det å gi psykisk utviklingshemmede en verdig hverdag – en så stor suksess at Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre tok turen både for å lære og å gratulere med dagen.

HAUGESUND: Støre er i byen i forbindelse med Rogaland Arbeiderpartis landsmøte, men rakk en tur innom Anvedsen på morgenkvisten.

– Jeg synes han er en bra mann, sier Mari, som serverte mat og kaffe til Støre i sin bolig.

Det ble også tid til å prate politikk under besøket. Pappa Alf Anvedsen er engasjert i Norsk forbund for Utviklingshemmede, og utfordret Støre på situasjonen til utviklingshemmede i Norge og deres hverdag.

Hvordan det gikk kan du se i vår videoreportasje mandag. Se bilder fra besøket øverst.