Siste:

Jordskokksuppe fra Haaheim

Kokk, hotelleier, trubadur og tidenes Tysnes ambassadør Torstein Hatlevik er tilbake med en ny rykende varm og velsmakende oppskrift. Oppskriften og litt tips til å få suppa ekstra god får du her.

HAAHEIM GARD:

Jordskokksuppe

Kok buljong på restegrønnsaker fra grønnsaksskuffe med litt kvitvin og vann

200 gr jordskokk

1 l melk

Kokes møre, kjøres med stavmikser

Bland inn 3 dl fløte og buljongen

Kok opp og smak til med salt og brent pepper

Lubbesild og kalde rauer

Kok potet og del dei i to

Ring til pappa og spør fint om du kan få litt lubbesild av han. Han er snill og seier sjelden nei!

Server med gamleposten øl og les historien om Sjurina som blei enke og livnærte seg som postopner på Espevær.

LUR VELKOMST: Torstein tar gjerne imot gjester med musikk.