NY FKH_SPILLER: Fredrik Pallesen Knutsen er FK Haugesunds nye tilvekst.Foto: Brann
NY FKH_SPILLER: Fredrik Pallesen Knutsen er FK Haugesunds nye tilvekst.Foto: Brann

Blir FKH-spiller

Fredrik Pallesen Knutsen blir FKH-spiller. Det bekreftes nå av Brann.

FOTBALL: Det er Bergensavisen som melder dette søndag kveld.

Klubbene har forhandlet om spilleren i lengre tid og hele overgangen så ut til å gå i vasken for kun et par dager siden. Så sent som lørdag bekreftet Jostein Grindhaug til Haugesunds Avis (krever innlogging) at midtstopperen ikke ville bli FKH-spiller. Forhandlingene har imidlertid fortsatt, og i kveld skal klubbene ha blitt enige om en avtale.

– Vi er enige med Haugesund, men papirarbeidet gjenstår, bekrefter Branns sportssjef, Rune Soltvedt, i 22-tiden søndag til Bergens Tidende, som skriver at avtalen mellom klubbene også skal inkludere at Brann får en andel av et eventuelt videresalg av Knudsen. I følge BA (krever innlogging) betaler FK Haugesund i underkant av en million kroner for spilleren.

FK Haugesund reiste søndag som kjent på en 12 dagers lang treningsleir til Spania. Den 20 år gamle midtstopperen vil slutte seg til resten av troppen på Marbella.

– Jeg har foreløpig ingen kommentar til dette, sier daglig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal søndag kveld.