Siste:

Her møtes menn som har sex med menn

I vår siste episode av «Haugalandet bak fasaden» ser vi nærmere på fenomenet cruising. På nettet florerer det av sider hvor menn får kontakt med andre menn for anonyme og kjappe treff.

HAUGALANDET BAK FASADEN: Definisjonen på disse er MSM; menn som har sex med menn. Bare noen av dem definerer seg selv som homofile, mange av dem ser på seg selv som heterofile og har kanskje kone og barn utenom.

Møteplassene kan være offentlige toaletter, enkelte steder i turområder eller på offentlige toalett. I Oslo jobber Helseutvalget spesielt opp mot MSM-gruppen. De tilbyr gratis og anonym testing for kjønnssykdommer og fyller opp såkalte fuglekasser på de kjente cruising-stedene med kondomer.

Programmet ble første gang vist på TV Haugaland i 2014.

Se episoden i vinduet over.