Arkivfoto
Arkivfoto

Dømt til 90 dagers fengsel for trusler om vold

En 22 år gammel mann er i Haugaland Tingrett dømt til 90 dagers fengsel for å ha truet sin 18 år gamle søster sin og venninnen hennes.

HAUGESUND: I følge Tingretten skal den domfelte ha blitt svært irritert på søsteren etter at hun hadde fylt 18 år og hadde festet med venninnen. Søsteren skal på festen ha kysset broren til venninnen. Den 23 år gamle broren skal ha sett bilde av dette og skal ha blitt sint.

Han skal deretter har oppsøkt søsteren sin og truet med å voldta henne. Han skal også ha gitt uttrykk for at han ville filme dette og sende videoen til foreldrene deres som oppholdt seg i Kosovo. I følge dommen skal han også har ha tatt kvelertak på søsteren.

22- åringen skal også ved flere anledninger har  truet med å drepe venninnen til søsteren og familien hennes, samt voldta henne.

Mannen soner i dag en fengselsstraff fra tidligere og har sonet flere lengre voldsdommer.

Fengselsstraffen han nå idømmes kommer som tillegg til en tidligere dom. Det vil si at straffen for det tidligere forholdet hadde vært vesentlig skjerpet hadde forholdene vært kjent under tidligere rettsbehandlinger.