Skjermbilde 2017-01-04 kl. 08.18.14

Suksess for Tor Ivar og treningsroboten

I går havnet appen til InfoGym øverst på lista over nedlastede apper for helse og trening. Tor Ivar Våge og treningsroboten Alex er i ferd med å bli en suksess.

TRENING: Mye har skjedd siden haugesunderen Tor Ivar Våge presenterte den animerte treningskameraten sin midt i desember. Siden InfoGym ble lansert lille julaften er appen lastet ned over 18.000 ganger i App Store. Og straks vil Android-versjonen være klar i Google Play.

– Vi brukte desember til å eksponere appen for våre følgere på Facebook, i tillegg til at vi ryddet vekk noen barnesykdommer, sier Tor Ivar Våge. 

Se også: Møt Tor Ivars animerte treningskamerat!

– Det har tatt litt av, sier en smilende Våge, som medgir at de trodde på suksess, men at de ikke hadde forventet at de skulle klatre mot toppen av lista på mindre enn et døgn.

Følg de veltrente

InfoGym fungerer som en treningsdagbok og lar deg dele treningsprogrammene dine med venner. Den tilbyr også ferdige programmer, og du kan følge venner eller andre som tillater følgere, type profesjonelle utøvere eller veltrente kjendiser. Appen er gratis for private.

– Nå blir det spennende å se om folk kommer til å bruke det. Det er stas å se antall nedlastinger, men nå håper vi på å se gjentakende bruk, sier Våge.