Vi gjør oppmerksom på at hunden på bildet ikke er blant de savnede. Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Vi gjør oppmerksom på at hunden på bildet ikke er blant de savnede. Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Flere savnede dyr etter nyttår

I forbindelse med nyttårsaften har flere hunder kommet bort fra eierne sine. Politiet oppfordrer eiere til å bruke sosiale medier.

NYTTÅR: Det er en kjensgjerning at nyttårsfeiringen ofte er langt hyggeligere for mennesker enn for firbeinte. Politiet gikk nyttårsaften ut og oppfordret dyreeiere om å passe ekstra godt på dyrene sine, og går nå ut med en ny oppfordring.

– Det er hunder som både er funnet og som er savnet. Vi har ikke lenger noe system for å sende folk ut og hente hunder, så vi oppfordrer folk til å bruke sosiale medier. Foreløpig er en hund funnet og en meldt savnet uavhengig av hverandre. Men vi vet at nyttårsraketter ikke er noe snilt for dyr, sier operasjonsleder Håkon Tornes.