Frigir navn på omkommet

Fotgjengeren som onsdag mistet livet i Sandeid er 61-årige Charles Flo Frantzen.

VINDAFJORD: Mannen ble påkjørt av en bil på Fv. 46 i Sandeid sentrum sent onsdag ettermiddag. En mann i 20-årene har har rutinemessig fått førerkortet beslaglagt og er siktet i saken. 61-åringen ble erklært død i nærheten av ulykkesstedet klokken 18.30.

– Føreren er rutinemessig fratatt førerkortet, men saken er ikke ferdig etterforsket. Vi vet at det var mørkt på stedet og at vedkommende var mørkt kledd. Det er mange ting som fremdeles er usikre, sier politioverbetjent Arild Austrheim ved Vindafjord lensmannskontor, som har overtatt etterforskningen av saken.

Han forteller at pårørende er varslet, og at den avdøde 61-åringen vil bli obdusert på Haukeland sykehus. Videre i etterforskningen håper lensmannskontoret å komme i kontakt med vitner som kan ha sett hendelsen.

– Vi har per nå ingen direkte øyevitner til ulykken. Hvis noen har passert, kunne vi tenke oss å komme i kontakt med dem.