skjermbilde-2016-12-12-kl-16-47-23

Endelig på toppnivå

Alf Olav Rosseland har jobbet lenge og målrettet for å bli assistentdommer på toppnivå. Nå blir det realitet.

SPORT: Det er ikke mange ukene siden Alf Olav Rosseland uttalte til Karmøynytt at han drømte om å bli assistentdommer i OBOS-ligaen. I forrige uke fikk han telefon om at det blir realitet allerede neste sesong.

– Det vil jeg si er ganske stort. Du kommer på en nasjonal arena. Reiser rundt og får oppleve toppfotballen i Norge. Det er det en drømmer om. Det betyr litt mer reising, litt mer trening og litt mer planlegging. I tillegg så er det et helt annet nivå. Mye tøffere nivå, de spiller raskere og det er andre rammer rundt som gjør det vanskeligere.

Men det bekymrer ikke 21-åringen. Han har brukt de siste 6 årene til å forberede seg til nettopp dette.

– Det handler om å være dedikert til det du holder på med. Sette av tid til trening, dømme masse kamper, blir flink på regelverket, øve masse og ta i mot de tipsene du får.