Gir to vektere i julegave

PSS Securitas som har vakthold over store deler av Indre Kai i helgene vil nå gi en julegave til kommunen. De skal sette inn ytterligere to ordensvakter nå i julebordsesongen.

HAUGESUND: Julebordsesongen er en travel tid for både politi og ordensvakter på Indre Kai. I den forbindelse vil selskapet sette inn to ekstra vakter.

– Det er en julegave til Haugesund kommune. Vi skal sette to ordensvakter med full kursgodkjenning på Indre Kai mellom klokken ni og fire fredag og lørdag i de travleste helgene, sier selskapets driftsleder i distriktet, Andreas Mannes Aksdal.

Han tror to ekstra ordensvakter vil vise godt igjen.

– Er dere underbemannet til vanlig i denne sesongen?

– Nei, men det er flere folk som går ut, og noen av disse er ute to ganger i året – Sildajazzen og julebordsesongen. De glemmer kanskje litt ut hvordan det fungerer å gå på byen med tanke på alkoholinntak. Da er det greit at vi kan hjelpe dem inn i en taxi eller bistå de hvis de har behov for det.