BREVET TIL STATSRÅDEN: Her er brevet som er stilet til samferdselsministere med krav om at prosjektet Seljestad-Røldal blir forsert. Disse ønsker fortgang i arbeidet med en vintersikker E134: Fra venstre Tormod Karlsen (Haugaland Vekst), Egil Severeide (HN), rådgiver Odd Henry Dahle og Børge Skårdal (Haukelivegen AS).
BREVET TIL STATSRÅDEN: Her er brevet som er stilet til samferdselsministere med krav om at prosjektet Seljestad-Røldal blir forsert. Disse ønsker fortgang i arbeidet med en vintersikker E134: Fra venstre Tormod Karlsen (Haugaland Vekst), Egil Severeide (HN), rådgiver Odd Henry Dahle og Børge Skårdal (Haukelivegen AS).

Vil bygge Seljestad-tunnelen tidligere

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill