VIL VISE FREM SKEISVANG: Eurojuris ønsker å utvikle lokale talenter.
VIL VISE FREM SKEISVANG: Eurojuris ønsker å utvikle lokale talenter.

Har du et talent du vil vise fram?

Advokatene jakter på ungdommer som ønsker å frigjøre talentet sitt. Den heldige vinneren stikker av med 10 000 kroner.
KULTUR:  Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund arrangerer i samarbeid med Skeisvang videregående skole konkurransen «Talentspire».
– Vi ser på dette som en viktig forutsetning for å finne frem til og utvikle talenter som befinner seg rundt omkring på Haugalandet/Sunnhordland, sier advokat Jan Henrik Høines i Eurojuris.

 – Gørr kjedelig om alle var advokater

Advokatfirmaet har i en årrekke sponset lokal ungdomsskultur under slagordet  «Det hadde vært gørr kjedelig om alle hadde vært advokater».  Konkurransen retter seg mot elever i ungdomsskolen (7.-10. klasse) som brenner for musikk, dans eller drama.
– Vårt håp er å få vist frem Skeisvang for søkerne til videregående skole de neste årene, sier Høines.
Påmelding foregår på nettsiden Talentspire. Her oppfordres ungdom til å melde seg på konkurransen ved å skrive en kort presentasjon av seg selv og legge ved en video hvor de forteller hva de brenner for, hvorfor de har lyst til å vinne og hvor de fremfører et bidrag innenfor en av kategoriene.

Vinneren får 10 000 kroner

En jury bestående av lærere fra Skeisvang videregående skole vil velge ut seks søkere som inviteres til en «superfinale» under skolens besøksdag 12. januar 2017.  Her vil de utvalgte få anledning til å fremføre bidraget sitt «live» for en samlet jury og publikum. Vinneren vil også bli belønnet med en premie på 10 000 kroner.
Søknadsfristen er 10. desember 2016.