skjermbilde-2016-10-26-kl-14-09-17

Hva skjer i mørket?!

-Ein herlig forviklingskomedie lover regissør Nina Sele på premieredagen for "Forviklingar i mørkret" med Bømlo teater. Handlingen foregår under et strømbrudd og forviklingene står i kø, selvfølgelig.

BØMLO: Handlingen foregår i London på slutten av 1960-tallet. Her møter vi den unge og fattige kunstneren Brindsley Miller (Geir Ersland) som har invitert en millionær og kunstsamler til å se på verkene sine i håp om å få solgt noe.

For å gjøre et godt inntrykk tjuv-låner han møbler og innbo fra naboleiligheten. Alt ser ut til å gå etter planen, men så går plutselig lyset, og alt ender i forviklinger, og det som kan gå galt, går galt.

Se intervju med Nina Sele og Geir Ersland i vinduet over.

NOSTALGI OG HUMOR: Handlingen er lagt til 60-tallets London.

NOSTALGI OG HUMOR: Handlingen er lagt til 60-tallets London.