PUSHET HVERANDRE FOR Å BLI BEST I LANDET: – Dette har styrket forholdet vårt, forteller Elise Christoffersen.
PUSHET HVERANDRE FOR Å BLI BEST I LANDET: – Dette har styrket forholdet vårt, forteller Elise Christoffersen.

Er dette Norges best trente kjærestepar?

Roger og Elise er ikke som andre ektepar på Haugalandet. De er begge norgesmestere i athletic fitness.

FITNESS: I fjor ble haugesunderen Elise Christoffersen norgesmester i athletic fitness, men nå kan også mannen hennes smykke seg med samme tittel. Roger Christoffersen fikk endelig klyve øverst på pallen i klassen athletic  fitness under helgens NM i Bodybuilding og Fitness.

– Det er en stor lettelse. Jeg har jobbet så intenst over lang tid for å oppnå dette målet, sier han.

rogerinsta

Foto: Skjermbilde fra Instagram

La på seg hele 20 kg

Ikke nok med at Roger var best i sin klasse, vant han også overall mot regjerende verdensmester i athletic fitness. I et og et halvt år han han lagt seg i hardtrening for å virkelig kunne hevde seg i konkurransen.

– Jeg har vært på en heftig «offseason bulk» for å bygge muskelmasse, og la på meg hele 20 kg, forteller han.

På sitt tyngste veide Roger 100 kg. Deretter var det klart for en streng diett i månedsvis for å kvitte seg med mest mulig fett.

– Det er viktig å gjøre det over lang tid, slik at en ikke mister for mye muskelmasse, forklarer han.

– Dette har styrket forholdet vårt

Men Roger har heldigvis ikke vært alene om blodslitet for å bli «the fittest». Selv om kona Elise nådde målet sitt i fjor, bestemte hun seg likevel for å delta under helgens norgesmesterskap – denne gangen i grenen bodyfitness der hun stakk av med sølvplassen.

elise-insta

Foto: Skjermbilde fra Instagram

– Bodyfitness er absolutt ikke min gren med høyhælte sko og slik. Det var langt utenfor komfortsonen min, men jeg storkoste meg på scenen, sier Elise.

Hun forteller at hovedårsaken til at hun ville konkurrere igjen, var å kunne dele opplevelsen sammen med sin bedre halvdel.

– Vi har pushet hverandre på trening og gjennom dietten hele tiden. Dette har styrket forholdet vårt, og det er bedre enn det noensinne har vært, forteller Elise.

Trening er uten tvil en livsstil for kjæresteparet, men det blir mest sannsynlig ikke flere fitnesskonkurranser på dem i nærmeste fremtid.

– Jeg føler meg egentlig veldig ferdig. Det viktigste for meg nå, blir å bruke masse tid sammen med familien. Jeg sitter igjen med så utrolig mye etter hele prosessen, og gleder meg over hver eneste lille ting. I kveld ser vi fram til å kose oss med pizza og fotballkamp, smiler Elise.