Skjermbilde 2016-08-03 kl. 17.40.53

Nå satser han alt på musikken

Carlos (21) fra Sveio har sluppet sin debutsingel ‹‹Sweet Danielle›› og skal nå satse på musikken for fullt. Drømmen er å gjøre det til et levebrød.

MUSIKK:  – Jeg får stadig ‹‹snaps›› fra folk som hører meg på radioen. Det er kult og motiverende, sier Andreas Carlos Furdal, som går under artistnavnet Carlos.

Debutsingelen ‹‹Sweet Danielle ›› handler om kjærlighet og drømmedama, og har blitt mye spilt på Radio 102 i løpet av sommeren. Den fengende poplåta har Carlos skrevet sammen med kompisen sin Eirik Johan Nordeid.

– Jeg henter inspirasjon fra personlige erfaringer da jeg lager musikk, forteller sveibuen.

Vil få folk til å danse

Du finner han som regel i kjelleren hjemme i Sveio der han komponerer og produserer alle låtene sine selv. Her har han laget sitt eget studio, Ancora Productions. Snart slippes neste singel – denne gangen med et litt mer nattklubb-preg.

– Låta handler om å savne noen. Det er egentlig en trist sang, samtidig som den har en kul beat som du kan danse til. Jeg gleder meg veldig til å gi den ut, sier 21-åringen.

Å leve av musikken har vært en drøm så lenge han kan huske. Målet er å slå gjennom som artist.

– Nå skal jeg bare jobbe hardt. Hvis du bare står på, er det bare et spørsmål om tid før du får det du har lyst på, sier Carlos.