PÅ HELTID I SOMMER: Ellers om året springer varaordfører Steinar Skartland fram og tilbake mellom jobb og politikk med et frikjøp på 12,5 prosent. Det er nok i knappeste laget, men han har ingen formening om det. Sikkert godt da å være politiker på heltid i tre sommeruker når ordføreren er på ferie.
PÅ HELTID I SOMMER: Ellers om året springer varaordfører Steinar Skartland fram og tilbake mellom jobb og politikk med et frikjøp på 12,5 prosent. Det er nok i knappeste laget, men han har ingen formening om det. Sikkert godt da å være politiker på heltid i tre sommeruker når ordføreren er på ferie.

Skartland endelig på full tid

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill