MANGE GRUNNER TIL Å JUBLE: Da Island slo Østerrike i begynnelsen av EM, jublet islendinger bosatt i Haugesund på sportsbaren.
MANGE GRUNNER TIL Å JUBLE: Da Island slo Østerrike i begynnelsen av EM, jublet islendinger bosatt i Haugesund på sportsbaren.

Vill jubel på Sagaøya!

-Det er fantastisk her, vi har neste ikke sovet, det var fyrverkeri og folk har kjørt rundt i Reykjavik og fløytet hele natta. Det forteller Stig Krohn Haaland som har tatt familien med på ferie til øya hvor han selv spilte som proff for Breidablik i 2006-2007

ISLAND/ENGLAND: I dag har de heist flagget her, det er bare en fantastisk stemning forteller Krohn Haaland på telefon fra Reykjavik. Haugesunderen har de siste årene bodd i Århus og bestemte seg i år for å ta med kjæresten og de to barna sine til Island hvor han bodde og spilte fotball for ti år siden. Her opplevde han 2-1 seieren over England på «hjemmebane».

-Vi så kampen hjemme hos gode venner her oppe i går kveld, og det var rett og slett magisk forteller han.

Den tidligere VARD og FKH-spilleren jobber fremdeles med fotball, i dag som trener for U-17 på danske AGF. Forøvrig samme klubb som en av Island-heltene Elmar Bjarnason spiller for.

-Elmer er en skikkelig ok fyr, og en god spiller. Det var gøy å se han i aksjon forteller Krohn Haaland. Det var vel ingen som trodde at Island kunne slå England, men jeg tror kanskje at Frankrike blir en tøffere motstander avslutter han.

I AKSJON PÅ ISLAND: Stig Krohn Haaland (t.v) spilte for Breidablik i 2006-2007

I AKSJON PÅ ISLAND: Stig Krohn Haaland (t.h) spilte for Breidablik i 2006-2007