Skjermbilde 2016-06-24 kl. 19.43.05

Brexit – hva skjer nå?

I dag morges hadde britene talt – de ville ut av EU. I løpet av dagen har børsene verden over falt – også i Oslo – og pundet er på sitt laveste siden 1985. Se Runar Skarstein forklare hvordan dette kan påvirke det lokale næringslivet.

BREXIT: Fredag morgen fikk mange morgenkaffen i vrangstrupen da de store nyhetene traff verdens medier; tross målinger som viste det motsatte går Storbritannia ut av den Europeiske Union. Dette har ført til mye usikkerhet i næringslivet.

– Mye tid har gått med til å lese seg opp og følge med på bevegelsene i markedet. De har vært store, vi må tilbake til finanskrisen 2008 for å finne noe som overgår dette. Når det er sagt skal vi heller ikke overdramatisere, sier regiondirektør i Sparebanken 1 SR-Bank – Runar Skarstein.

Se videointervju Runar Skarstein i vinduet over.