kinorunden 9

På kino i helga?

I kveld skal Edda Kino teste ut sitt nye Dolby lydanlegg for første gang. Se hvilke filmer du kan få med deg med ekstra god lyd i løpet av helgen i ukens kinorunde.

HELG: Blant filmene som vises denne helgen er grøsseren «The Conjuring 2» der vi møter det demonutrivende ekteparet Warren i 70-tallets London. VG beskriver filmen som en god nummer to og en effektiv grøsser i sin omtale.

I det norske dramaet «Alt det vakre» møter vi blant andre Kristoffer Joner i rollen som David. Han møter igjen sin eks-kone Sarah som er i ferd med å skrive et skuespill som dramatiserer deres turbulente forhold gjennom fire år.

Edda Kino har nylig gjort en betydelig investering i sin hovedsal Edda 1 med et splitter nytt Dolby Atmos lydanlegg. Blant filmene som er mikset med «godlyden» er Jungelboken, som hadde Norgespremiere i april. Den kommer tilbake på lerettet på Edda denne helgen.

Se ukens kinorunde i videovinduet øverst