Siste:

Tor Nilssen

– Eg må klara meg sjøl

24 år gamle Teklzghi Misgina kom til Norge som 17-åring med en drøm. Han ønsket seg en utdannelse og en jobb. Han fikk ingenting gratis, men han møtte mennesker som heiet ham fram.

MINUS TIL PLUSS: Teklzghi Misgina hadde verken foreldre, penger eller norskkunnskaper å skilte med her i Norge, men han hadde en stå-på-vilje av en annen verden. Sitatet under oppsummerer Teklzghis livsfilosofi.

– Eg må klara meg sjøl!

Men undervegs møtte Teklzghi lærere som hjalp ham å finne rett hylle. Og nå etter sju år er både haugesundsdialekten og fast jobb på plass. I denne episoden av serien «Fra minus til pluss» får du se hvor mye pågangsmot og en sunn dose stahet har å si for å kunne leve ut drømmen sin.

Møt Teklzghi i ukens «Fra minus til pluss» i videovinduet over.