IKKE LENGER BARE SMIL: Nå er Alexander Urrang Hauge (t.v) ute av byrået.
IKKE LENGER BARE SMIL: Nå er Alexander Urrang Hauge (t.v) ute av byrået.

Brudd i PYX samarbeidet

Det fikk stor oppmerksomhet i vår da Alexander Urrang Hauge, Sonia Vold og Asle Skjærstad gikk inn i Linda Nordbø sitt kommunikasjonsbyrå PYX. Nå er tidligere redaktør Urrang Hauge ute, to måneder etter oppstarten.

HAUGESUND: Det var i april i år at nyheten kom om at de fire skulle slå seg sammen. Saken fikk mye oppmerksomhet i lokal media. Nå knappe to måneder senere bekrefter daglig leder Linda Nordbø at Urrang Hauge er ute av selskapet.

-Det ble en helt naturlig beslutning etter hvert som vi jobbet fram konseptet vårt. Jeg ønsker han alt godt videre, vi fire hadde alle sterke kompetanser på hvert vårt felt, men i etterpåklokskapens lys ser vi at han står best alene.

Nordbø understreker at PYX vil ellers fortsette som før

-Vi jobber i samme retning fremdeles,  og fører samme tanke og strategi videre, vi kommer til å fortsette med kommunikasjonsstrategi, digital kommunikasjon samt salg og lederstøtte.

Starter for seg selv

Urrang Hauge forteller at han nå skal starte helt for seg selv, han vil komme nærmere tilbake til hva det blir.

-Å starte egen virksomhet handler om å realisere sin drøm, prøve å nå ett mål. Minst like viktig er at du skal ha det gøy på vegen. Da koker det ned til om du har «den gode følelsen». Den har jeg nå.

Urrang Hauge Creative Industries AS har nå solgt sine aksjer til PYX Holding og er dermed ute av de nystartede selskapet.

-PYX og jeg skiller lag fordi vi ønsker ulike retninger. Jeg ønsker dem lykke og hell på ferden. Jeg kommer til å fortsette med det jeg liker aller best. Skrive tekster, lage reportasjer og dokumentarer. Virksomheten min har fått god respons og mange spennende henvendelser og kunder. Jakten på den gode historien og det gode innholdet – det er det jeg skal holde på med, avslutter Alexander Urrang Hauge.