Sverre Bjørkkjær FKH

Bøtter inn mål

FKH 2 gjør som A-laget, bøtter inn mål.

3.DIVISJON: FKH er et av Tippeligaens mestskårende lag og flere av oppgjørene har vært svært målrike. Det samme kan sies om FKH 2 i den lokale 3. divisjonen. Mandag kveld var de nok en gang involvert i et svært målrikt oppgjør. Denne gangen mot Odda.

FKHs rekrutter kunne etter kampslutt juble for 4-1 seier og tre poeng mot Odda, etter skåringer av Kaj Stian Apeland, Eirik Baugstø, Anthony Izuchukwu og Robert Kling. Oddas mål ble skåret av Arild Tjelle.

Også Åkra har funnet formen. Mandag kveld tok laget sin tredje strake seier da de vant 5-0 over Bryne . Dermed er laget på full fart oppover tabellen, og ligger på nå på en syvenden plass på tabelle. Målene ble skåret av
Tim Batigov (1-0, 4-0), Jan Inge Haringstad, Jakob Rasmussen (3-0,5-0)