NYTT STJERNESKUDD: Aria (16) fra Haugesund.
NYTT STJERNESKUDD: Aria (16) fra Haugesund.

Aria signerte med Sony Music Norway

16 år gamle Aria fra Haugesund har skrevet under platekontrakt med Sony Music Norway hvor hun i dag startet sin nasjonale musikkarriere med debutsingelen «Cheer Me Up».

MUSIKK: – ARIA (Aria Ilayha Bjørgen) født i Haugesund 18. november 1999 er en norsk låtskriver og sanger med kreolske og walisiske aner. Hun skriver både tekst og melodi, og er ikke redd for å gå egne veier. Aria leverer en spennende blanding av jazz og soul-inspirert popmusikk med en moderne produksjon, skriver Sony Music Norway i en pressemelding. 

Se musikkvideo:  Hør debutsingelen som fikk Sony Music Norway til å signere 16 år gamle Aria fra Haugesund her

Det var Vidar Johnsen som først signerte den unge artisten for plateselskapet hans Weme i fjor høst.

– Sangen er basert på en krangel jeg hadde med en venn. I slike situasjonen trenger man noen som kan muntre deg opp opp, men så var det likevel ikke det som skjedde, sa Aria da TV Haugaland intervjuet henne tidligere i år.

Se også: Videointervju med Aria: – Jeg har veldig store drømmer

Skriver tekst og melodi selv

Til tross for sin unge alder, skriver hun både tekst og melodi til sine låter selv. Aria forteller at hun henter inspirasjon fra hverdagen sin.

– Jeg skriver om ting som faktisk har skjedd med meg eller vennene mine. Men jeg prøver å skrive slik at andre kan kjenne seg igjen i det, sier den unge haugesundjenta.