Skjermbilde 2016-05-19 kl. 12.54.22

Hedda-nominert igjen

Teatersjef ved Brageteatret i Drammen haugesunderen Elsa Aanensen er nok engang nominert til den gjeve "Heddaprisen". Denne gang er det i kategorien årets barne - og ungdomsforestilling hvor teatret er nominert for sin versjon av "Romeo og Julie"

TEATER: Hvert år blir det beste fra norsk teater hedret gjennom «Heddaprisen». Utmerkelsen er ettertraktet og en nominasjon og ikke minst å vinne en statuett henger høyt i teaterverden.

Nominasjonene ble offentliggjort i formiddag.

Haugesunder nominert igjen.

Elsa Aanensen er sjef for regionteatret i Buskerud og vant også «Heddapris» i fjor med forestillingen «Trollmannen fra Oz» i barne- og ungdomsforestilling kategorien. Teatret er i år igjen nominert for sin versjon av Shakespeare sin klassiker «Romeo og Julie» i samme kategori.

Første gang Aanensen var nominert var i kategorien «Årets forestilling» da med «Rabinowitz» i regi av frigruppen «Scenekraft» i 2011 som hun drev før hun fikk jobben som teatersjef i Drammen.