Tauet bort 15 biler

Flere hadde ikke fått med seg parkeringsreglementet for 17. mai.

HAUGESUND: Mange bileiere i sentrum fikk seg en lite hyggelig overraskelse på nasjonaldagen, bilen var borte. Denne gangen var det imidlertid ikke biltyver som hadde vært på ferde, men politiet selv. På flere steder i Haugesund sentrum var det midlertidig parkeringsforbud i forbindelse med nasjonaldagsfeiringen.

– Vi har informert om parkeringsreglementet for 17.mai og gi folk muligheten til å flytte bilene i tide. Ikke alle har fått det med seg og da ble bilene tauet bort, sier operasjonsleder Tore Frøyland-Jensen i Sør Vest politidistrikt.

I løpet av morgentimene 17. mai ble 15 kjøretøy tauet bort fordi de sto ulovlig parkert og til hinder for barnetoget i Haugesund.

Utover parkeringstrøbbelet opplyses det om en ellers rolig dag.