IMG_7341

Bra over hele linja på spillerbørsen

Se spillerbørsen her!

Alexander Stølås blir utpekt som FKHs beste spiller i seieren over Vålerenga. Se hele spillerbørsen under.

Helge Sandvik – 6

Keeperen har grepet sjansen etter at Per Kristian Worre Bråtveit ble skadet. Nå er keeperen tilbake, men Sandvik beholder foreløpig plassen. Spiller en god kamp og er der han skal hver gang.

Vegard Skjerve 6

Midtstopperen gjør en god kamp. Ryddig og god når han spiller på det enkle.

William Troost Ekong 7

Kapteinen har blitt Maakebergets største helt – og det med god grunn. Ekong kriger, løper, dirigerer og står på gjennom hele kampen. Får likevel ikke bestemannsprisen.

David Myrestam 6

Svensken var mest sannsynlig ikke tiltenkt en rolle i Mark Dempseys startellever før Nemanja Tubic skadet seg. Likevel har han i likhet med Helge Sandvik tatt vare på sjansen sin. Tubic blir nødt til å kjempe for sin plass når han blir skadefri.

Filip Kiss – 6

Kiss er et ordentlig arbeidsjern som kjemper, kriger og sloss i hver eneste duell. Er også presis i pasningsspillet sitt. En veldig viktig spiller for FKH.

Sondre Tronstad – 5

Tronstad er svært dynamisk og gjør en jobb i begge ender som ofte blir beskrevet som «usynlig». Spillerens bidrag til laget er udiskutabelt, selv om han blir noe anonym i dag.

Haris Hajradinovic – 6

Bosnieren spiller en ny god kamp, etter gode prestasjoner mot Odd. Skulle nok ønsket at han kunne hatt en enda friere rolle. Mister ball og spiller på seg brudd noen ganger,

Alexander Stølås – 7

Bestemann på børsen i dag. Stølås har flest målgivende pasninger i ligaen og er tredje sist på ballen før Ibrahims scoring.

Kristoffer Haraldseid – 6

Haraldseid har et herlig driv og stor selvtillit om dagen. Liker seg veldig godt fremover på banen, men jobber også samvittighetsfullt hjem igjen. Har vært linket til Rosenborg, og har i det siste vist hvorfor.

Ibrahim – 6

Nigerianeren blir matchvinner med sin første Tippeliga-scoring for FKH. Blir litt borte etter scoringen, men den unge spissen  spiller likevel en god kamp.

Torbjørn Agdestein – 6

Spissen jobber utrettelig og våger også å gjøre mer med ball i beina enn tidligere. Blir bare bedre og bedre for hver kamp og er virkelig i flytsonen om dagen.

Kwame Karikari

Innbytteren vinner mange dueller i sitt innhopp, men er ikke i nærheten av å score. Kniver om en plass sammen med Ibrahim og Miljeteig.

Roy Miljeteig

Fikk ikke satt sitt preg på kampen, selv om man kan se at tysværbuen har et godt fotballhode. Det skorter litt på utførelsen i dag, noe som også kan skyldes at han kommer inn fra benken.