Skjermbilde 2016-05-13 kl. 18.32.07

– Sommerkroppen er idiotisk

Sandy Herz og Stefanie Øfelt mener trening som livsstil bør være idealet.

TRENING: Musklene skal vises, fettprosenten ned og sixpacken frem. Samtidig som kaloriinntaket presses ned, trenger mange ungdommer knallhardt gjennom våren for å oppnå den såkalte sommerkroppen. Sandy Herz (16) og Stefanie Øfelt (26) slår heller et slag for å trene jevnt gjennom hele livet.

– Sommerkroppen er helt idiotisk. Helårskroppen er det som burde være idealet – ikke det å trene intenst i to måneder rett før bikinisesongen.  Trening skal være en livsstil og en balanse en skal leve med. Du bør trene fordi det er sunt og fordi du synes det er kjekt, mener Sandy.

Treningspartneren hennes Stefanie, er helt enig.

– Mange ønsker seg større rumpe og tynnere mage. Det er ikke ofte jeg hører at folk trener fordi de ønsker seg en god helse, sier hun.

Se jentene snakke om kroppspress, rumpebilder og trening som livsstil i vinduet over