Foto: Privat
Foto: Privat

Møte med ukjent kvinne kan endre alt

En av Midtøstens rikeste kvinner har fått øynene opp for Rune Bruvik og klokkene hans.

ABU DHABI: Det har ikke helt gått opp for ham ennå, det som skjedde på standen hans på den eksklusive gull- og klokkemessa i Abu Dhabi i går. En ukjent kvinne fra et av de andre firmaene på messa kom innom standen til Bruvik. Hun likte både produktene og konseptet, og ba om å få katalogen og visittkortet til Bruvik bort på standen sin. Like etter beveget vår intetanende, lokale klokkedesigner seg bort til standen til firmaet Amwaj Jewellery. Siden har han vært himmelfallen.

– Jeg ante jo ikke hvem denne kvinnen var. Men det viste seg altså å være en av de mest velstående kvinnene i Midtøsten.

Hun mente alvor, og den uhøytidelige praten utviklet seg etterhvert til et møte og et samarbeid. Nå skal Bruvik-klokkene selges i de fire eksklusive butikkene til kjeden Amwaj Jewellery i Dubai og Abu Dhabi, der de i tillegg til klokker selger gull og diamanter. Og eventyret begynner allerede nå.

– Ja, klokkene blir lagt ut for salg allerede neste uke. Jeg legger alle klokkene mine igjen her nede, sier en spak, men lykkelig Bruvik på telefon fra Abu Dhabi.

unspecified

Et eventyr fra A til Å

Abu Dhabi 2016 International Jewellery & Watch show har blitt et eventyr en «selfmade» klokkedesigner trenger tid på å fordøye, For to dager siden fikk han håndhilse på en av toppsjeikene, nå har han fått hylleplass hos en av de største på markedet. Og det stopper ikke der.

– Nei, de har sagt at de skal ta med klokkene mine på 12 messer årlig her i regionen.

Bruvik og co blir dagen ut på messa, før de flyr hjem på mandag, fulle av inntrykk, men uten ei eneste klokke. Men det er langt fra sikkert at han lander mandag.

– Dette er vanskelig å ta inn over seg, sier Bruvik hoderistende.

Les også: Bruvik fikk håndhilse på sjeiken