Skjermbilde 2016-05-05 kl. 13.48.33

Komedie, animasjon og kannibalfilm

Denne uken er det premiere på "Bad neighbours 2", "Marnie, min hemmelige venninne", "Mothers day" og "The green inferno". Ukens meny håper å tilby latter, tårer og intens skrekk i kinosalene.

KINOPREMIERER:

I komedien «Bad Neigbours 2» møter vi det uheldige paret Kelly og Mac, de får nok en gang et studenthus som nabo. Denne gangen med en kvinnelig studentforening. Trodde du jenter var lettere å hanskes med enn gutter? Tro om igjen igjen!

I animasjonsfillmen «Marnie, min hemmelige venninne» møter vi 12 år gamle Anna som er sendt til landsbygda for sommeren. I en villa ved vannet treffer hun Marnie. For alle andre i bygda er huset forlatt, men når Anna nærmer seg er det som om tiden stilles tilbake og huset fylles med liv. Anna og Marnie blir bestevenner, men en dag er hun plutselig borte. Hvem er egentlig Marnie?

«Mothers day» er en komedie som håper å lokke frem både latter og tårer om tre generasjoner som møtes på morsdag. Det er bare noen få dager igjen til morsdag, og Sandy, Miranda, Jesse og Bradley planlegger på hver sin kant hvordan de skal tilbringe dagen: med en ny kjærlighet, en tapt kjærlighet – eller uten kjærlighet i det hele tatt. Uansett kommer dette til å bli en morsdag de ikke glemmer

I «The green inferno» En gruppe aktivister reiser fra storbyen New York til jungelen i Amazonas for å rette fokus på en utrydningstruet indianerstamme. Men etter en flyulykke blir de tatt til fange av den samme urbefolkningen de forsøker å beskytte. Filmen er en moderne hyllest til de italienske kannibalfilmene fra 1970- og 1980-tallet.