Stortingsrepresentant Sveinung Stensland (H) tok imot underskriftene
Stortingsrepresentant Sveinung Stensland (H) tok imot underskriftene

Leverte underskrifter mot narkotika

Anne Lise Brekke Lien har tatt turen til hovedstaden og Stortinget for å demonstrere mot liberalisering av narkotikapolitikken.

NARKOTIKAPOLITIKKEN: Tirsdag formiddag møtte vindafjordingen opp foran Stortinget for å overlevere underskrifter mot en oppmyking av narkotikalovgivningen. Det var Høyres Sveinung Stensland som tok imot underskriftene.

-Jeg har hatt et hyggelig møte med Anne Lise Brekke i dag der hun overleverte en stor bunke underskrifter mot legalisering av hasj og nei til heroin. Det er svært inspirerende å møte folk som brenner slik for sin sak. Jeg har lovet å støtte henne i kampen. Det skriver Stensland i en mail til hnytt.

Det er ikke første gang Brekke Lien tar turen til Oslo, også i fjor tok hun turen over for å markere motstand i samme sak.

-Mange ganger i mitt virke som evangelist har jeg møtt på skadevirkningene fra narkotika. Den må stoppes, og det er farlig å liberalisere på lovgivningen rundt dette forklarer hun som bakgrunn for sitt engasjement.

-Jeg har fått en hilsen fra Anne Lise jeg allerede har overbrakt helsekomiteen. I tillegg vil jeg ta med alle underskriftene til helseministeren avslutter Stensland.