ryvarden

70 spor av Vandvik på Ryvarden

Syttiåringen Vegard Vandvik viser sytti arbeider på Ryvarden fra og med torsdag. Utstillingen «70 spor» har med seg noen få bilder fra tidligere perioder, men består i hovedsak av ferske tegninger.

KUNST: Den tidligere kultursjefen i Suldal og kultur- og fritidssjefen i Haugesund har ikke ligget på latsiden etter at han bestemte seg for å pensjonere seg. Han har blant annet intensivert sin dype kunstneråre og har nå ferdig sin fjerde utstilling på de førti årene som har gått siden han først viste sine bilder offentlig. Forrige utstilling hadde han i Skånevik i 2006, og nå frir han til alle kunstinteresserte haugalendinger som vil kombinere interessen sin med en flott tur ut til kulturfyret Ryvarden i Sveio. Bildene hans er fordelt mellom hovedbygg og atelier.

Utstillingen åpner torsdag 5. mai, (Kristi Himmelfartsdag) klokken 13:00 av kunstnaren Nenad Ignjatic.