IMG_6978

Trøstende spillerbørs etter derbytap

Spillerbørsen etter søndagens tap mot Viking gir håp om fremtidige poeng for FKH.

Per Kristian Worre Bråtveit – 5

«PK» vil selvsagt ikke være fornøyd med å ha sluppet inn tre må. De tre som går inn kan han derimot ikke gjøre mye med. Spisser på Abdullahis nivå skal score alene med keeper, og gjør det også. Er med på notene i de andre situasjonene der han er involvert.

David Myrestam – 6

Svenskens prestasjoner har vært varierende denne sesongen, men spiller godt i dag. Stopper en stor målsjanse med et godt returløp i andre omgang og er duellsterk og rolig. Lovende takter fra midtstopperen.

William Troost Ekong – 6

Stopperen viser fighteren i seg i dag. Er også mesterlig når han først parkerer Abdullahi i en løpsduell før han får klarert ballen ut til innkast. Må stå over neste kamp, sammen med Vegard Skjerve grunnet for mange gule kort.

Vegard Skjerve – 5 

Skjerve gjør som regel det han skal og viser seg som en god midtstopper. Tydelig at han liker seg mye bedre som en del av FKHs bakre treer sammenlignet med på vingbacken. Får gult kort og må stå over neste kamp.

Kristoffer Haraldseid – 5

Er livlig og ønsker å angripe. Tror på egne ferdigheter, og det syns i denne kampen. Kunne nok ha slått flere innlegg med høyere kvalitet.

Filip Kiss – 6

Slovaken har nettopp signert en ny kontrakt med FKH, og det kan vise seg å bli viktig for hvor laget ender på tabellen. Gjør grovarbeidet, men vil samtidig være med fremover. En rimelig god kamp av midtbaneankeret.

Sondre Tronstad – 6

Tronstad er også svært viktig for FKH. Jobber utrettelig og bidrar til mye av det som produseres fremover. Finner Torbjørn Agdestein med et utsøkt innlegg på hans andre scoring.

Eirik Mæland – 5

Midtbanemannen nærmer seg toppformen, men har fremdeles et stykke igjen å gå. Pasningssikker og bevegelig fungerer han godt i tospann med Sondre Tronstad som indreløper.

Alexander Stølås – 6

Har i likhet med Filip Kiss skrevet under på en ny kontrakt med FKH. Vingbacken jobber hjemover på en mye bedre måte enn i tidligere. Er også god offensivt. Har fått en ny vår under Mark Dempsey.

Roy Miljeteig – 4

Sliter litt i dagens kamp. Kommer ikke til ordentlige sjanser, men har vist at han kan tidligere. Skjemmer seg ikke ut, men kan mye bedre.

Torbjørn Agdestein – 7

Scorer to mål og jobber utrettelig på alt. Har blitt en viktig brikke i laget og har all verdens selvtillit for øyeblikket. Blir spennende å se hva han kan finne på denne sesongen.

Ingen av dagens innbyttere spiller nok til å få karakter på børsen, men blir likevel nevnt. 

Anthony Izuchukwu

Har en heading som kunne gått på mål, men er ellers relativt anonym og forsøker å gjøre ting enkelt.

Kwame Karikari

Gjør et greit innhopp og forsøker å bruke farten og duellstyrken sin til å endre kampen. Klarer ikke å skape noen store sjanser.

Haris Hajradinovic

Kommer inn i det 84.minutt og rekker å slå et godt frispark som Austbø må gi til corner. Ellers lite involvert, men har et skudd som går rett på keeper.