RESIGNERTE: Om det ikke akkurat var kyss, klapp og klem mellom daglig leder Eirik Opedal i FK Haugesund og Filip Kiss, var de likevel svært fornøyd. Foto: Jarl Vidar Meling
RESIGNERTE: Om det ikke akkurat var kyss, klapp og klem mellom daglig leder Eirik Opedal i FK Haugesund og Filip Kiss, var de likevel svært fornøyd. Foto: Jarl Vidar Meling

Sealed with a Kiss

Lørdag skrev nok en spiller ny kontrakt med FK Haugesund.

Dagen før rogalandsderbyet mot Viking falt det som mange vil kalle en viktig brikke, og ikke minst årsak, til FK Haugesund sin gode sesongåpning på plass. Det defensive midtbaneankeret Filip Kiss forlenget da kontrakten sin med klubben. Den opprinnelige kontrakten gikk ut til sommeren, og Kiss sto dermed fritt til å signere for andre klubber. Valget falt likevel på FK Haugesund.

– Jeg trives godt i byen og jeg har troen på at vi går en god sesong i møte. Det har jeg lyst til å være med på, sier slovaken like etter at kontrakten er signert.

Kiss var en av spillerne som spilte under Ole Gunnar Solskjær og Mark Dempsey da de var i Cardiff. Da Dempsey overtok FK Haugesund var Kiss en av spillerne han ville sikre seg.

Slovaken kom på lån fra den tidligere Premier League-klubben i overgangsvinduet i fjor sommer og har nå signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2017.

Kiss ble far for første gang i vinter og familien flyttet nylig til Haugesund.

– Det er veldig viktig for meg. Jeg spurte sønnen min om han ville bli her, selv om han kun er to måneder gammel. Han begynte å grine, noe jeg tolker som et ja, sier en fornøyd Kiss.

Daglig leder i FKH, Eirik Opedal, var lettet etter at Kiss hadde satt navnet sitt på den nye kontrakten.

– Dette er en spiller som er viktig for oss og som vi har hatt lyst å ha med videre. Når vi først satte oss ned ble vi enige relativt fort, sier Opedal.