Spillerbørsbilde Varegg - FKH

Svak spillerbørs til tross for avansement

FKH imponerte ikke i sin 4-2-seier over Varegg onsdag kveld.

Ingen av spillerne Hnytt pratet med etter kampen var fornøyde med lagets prestasjon etter den sene seieren over Varegg. Spillerbørsen reflekterer dette.

Helge Sandvik – 5

Kan ikke lastes for noen av de to Varegg-scoringene. Er patent i de fleste situasjonene  og viser seg som en offensiv keeper. Våger å komme ut fra streken og er uredd. Har vikariert godt for Per Kristian Worre Bråtveit til nå.

Anthony Izcuchukwu – 4

Er ikke direkte involvert i noen av baklengsmålene. Gjør ting enkelt og spiller på styrkene sine. Stikker seg ikke ut på en dårlig dag.

William Troost Ekong – 4

Kapteinen er som vanlig sikker og autoritær, men evner ikke å løfte laget like mye som i tidligere kamper. Må finne tilbake til taktene som har gjort at han er tatt på det nigerianske landslaget for femte gang, til kampen mot Viking på søndag.

Tor Arne Andreassen – 5

Spiller ganske godt i comebacket etter den langvarige skaden. Scorer når han blir flyttet over på vingbacken og får pluss for det.

Vegard Skjerve – 4

Midtstopperen kommer inn etter at Sverre Bjørkkjær skader seg og skyver Tor Arne Andreassen ut på vingbacken. Gjør ingen store feil, men imponerer ikke nevneverdig i likhet med de fleste av sine lagkamerater.

Derrick Mensah – 3

Mensah får det ikke helt til i denne kampen. Slår endel svake pasninger og bidrar ikke offensivt med aggresivt press like mye som Filip Kiss.

Robert Kling – 5

Unggutten jobber og jobber. Høster skryt hos Mark Dempsey for det. Viser prov på god teknikk og er i tillegg angrepsvillig.

Haris Hajradinovic – 3

Er involvert i situasjonen som gjør at Bjørkkjær lager straffe. Er en god fotballspiller, men får ikke vist hva han er god for i dag.

Arent-Emil Hauge – 5

Jobber hardt for å vise seg tilliten verdig i likhet med Kling. Slår et godt innlegg som fører til FKHs scoring rett før pause.

Kristoffer Haraldseid – 4

Blir noe anonym i innhoppet sitt og det har nok noe å gjøre med at han kommer inn såpass sent i kampen. Er nære ved å servere Ibrahim en stor målsjanse, men spissen rakk ikke å reagere på vingbackens noe spesielle blanding av en pasning og et skudd.

Kwame Karikari – 6 (BB)

Er aktiv og vinner mange dueller. Blir litt passiv noen ganger, men scorer et fantastisk volleymål som gir FKH ledelsen i andre omgang.

Ibrahim Shuaibu – 4

Den unge spissen fikk det ikke helt til å stemme i denne kampen. Scorer likevel et viktig mål og kommer greit fra det.

Filip Kiss 

Kiss spiller ikke nok til å få børskarakter i dag, men er god den tiden han er inne. Scorer sitt andre mål på to kamper, og begge med hodet.

Sverre Bjørkkjær

Bjørkkjær blir tatt ut like før han er kan bli vurdert på børsen. Lager straffe og spiller en noe rotete kamp. Blir så hemmet etter en duell at han må byttes ut. Kan utfordre om en plass på laget dersom han finner tilbake til noe av fjorårssesongens form.